Welkom,

Christophe Serneels tuinen is een dynamisch bedrijf dat samen met zijn medewerkers een heel eigen kijk heeft op tuinarchitectuur. Het bedrijf werd opgericht in 1994 en heeft hierdoor een brede waaier aan projectervaring en kennis opgebouwd. Wij creëren originele tuinen en groenprojecten doorheen elk seizoen, elk met zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Er wordt steeds vertrokken vanuit de architectuur van de woning, de omgeving en de beleving waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Samen met u trachten wij onze handtekening in de natuur te plaatsen.

U kan bij ons terecht voor tuinontwerpen, groenaanleg, beplantingen in alle maten, houtconstructies, terrassen in tropisch hardhout, poolhouses, tuinbergingen, waterpartijen, (zwem)vijvers, verhardingen, daktuinen, groendaken, buitenverlichting, snoei- en onderhoudswerken. Alle elementen die met uw tuin te maken hebben, behoren tot ons werkterrein.

Wij werken zowel voor privépersonen als voor bedrijven, architectenbureaus en openbare besturen.

Ons team bestaat uit een 15-tal vaste medewerkers die steeds werk afleveren van topkwaliteit. Wij combineren snel en efficiënt werken met oog voor detail en een passie voor groen. Ons groene hart en personal touch maken elke keer opnieuw het verschil.

Wij staan eveneens garant voor een vakbekwame uitvoering met hoogwaardige materialen en een uitermate correcte opvolging. Terwijl ons bedrijf focust op de essentie, namelijk uw tuin, worden andere vakwerkzaamheden uitgevoerd door specialisten, elk in hun eigen segment, om u steeds een hoge kwaliteit te bieden. In elke fase van het project blijven wij echter uw vaste en enige aanspreekpunt. Ervaring leert ons dat dit niet alleen vertrouwen schept maar het ook aangenamer en eenvoudiger samenwerken maakt.